Nieuwe collectie PVC vloeren bij Vloer Het Zelf

vrijdag, 2 augustus, 2013 - 15:15 to woensdag, 6 augustus, 2014 - 15:15

Vloer het Zelf heeft onlangs een nieuwe collectie pvc vloeren met kliksysteem geïntroduceerd. Op dit moment zijn er maar liefst 34 verschillende dessins verkrijgbaar waarvan vier met een tegelmotief. Afwisselend met een geborstelde-, steen-, of synchroonstructuur, waarbij het reliëf de vormen van de houtnerf volgt. Daardoor krijgt de vloer een zeer natuurlijke uitstraling, bijna niet van echt te onderscheiden.

Een pvc vloer biedt grote voordelen ten opzichte van laminaatvloeren: het voelt veel warmer aan, een pvc vloer is geluidsarm, door het kliksysteem zeer makkelijk zelf te leggen, bovendien is een pvc vloer uitermate geschikt voor gebruik op vloerverwarming en -koeling, geschikt voor natte ruimtes zoals een bijkeuken of zelfs de badkamer want pvc vloeren zijn 100% waterbestendig.

Alle pvc vloeren worden geproduceerd van pure, originele materialen en zijn verantwoord recyclebaar. Welk design u ook kiest, u krijgt levenslange garantie bij woongebruik.

Vloer het Zelf kan uit voorraad of zeer snel leveren en beschikt daarnaast over een prima legservice, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Het deskundige en gespecialiseerde personeel van Vloer het Zelf kan u uitstekend adviseren over de voor u meest geschikte oplossing.

U bent van harte welkom om vrijblijvend eens een kijkje te komen nemen. De koffie staat klaar!

Tips van Joep 
"Let bij het leggen van een pvc vloer op hoe vlak uw basisvloer is. In de meeste gevallen hoeft u niet te egaliseren, wij hebben diverse geschikte ondervloeren. Kijk, dat scheelt!" 
"Een pvc vloer hoef je niet te zagen. Een metalen liniaal en een scherp stanleymes is voldoende."