Nu ook raamdecoratie bij Vloer Het Zelf

woensdag, 10 december, 2014 - 11:30

Naast het uitgebreide assortiment aan houten vloeren, multiplanken, pvc vloeren en laminaat, biedt Vloer het Zelf nu ook een compleet assortiment aan raamdecoratie producten.

Zo kun je kiezen uit horizontale jaloezieën, verticale lamellen, plisségordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen en binnenkort komt daar ook nog een arsenaal aan shutters bij.

“De keuze voor raamdecoratie valt vaak samen met de keuze van een vloer, en kan daar nu dus meteen op afgestemd worden”,  zo vertelt eigenaar Joep Beliën . “Het assortiment is enorm compleet, de klant kan voor jaloezieën kiezen uit aluminium of de steeds populairder wordende houten uitvoering. Zelfs voor de ladderbanden kan uit tientallen verschillende dessins gekozen worden. Verticale lamellen kunnen zowel in stof als in kunststof worden geleverd. Bijzonder is ook de Prestige rolgordijn collectie. Deze worden geleverd met dubbel doek zodat de klant de lichtdoorlaatbaarheid zelf kan bepalen.  Plisségordijnen zijn er in enkel en dubbel plissé, tot verduisterend aan toe. “ 

Joep is duidelijk verheugd over deze nieuwe aanwinsten voor zijn winkel en vindt het leuk om zijn oude vak weer bij zijn al bestaande specialisme op vloerengebied toe te kunnen voegen. Over deskundigheid en vakkundigheid hoeft de klant zich dus geen zorgen te maken.

Alle producten worden op maat gemaakt en kunnen zelfs gemotoriseerd worden geleverd. Levering vindt in de regel binnen 7 werkdagen plaats.