Sinterklaas bezoekt Woonboulevard Spijksepoort

woensdag, 4 november, 2015 - 16:15
Vol verwachting klopt ons hart! Want Sinterklaas komt naar woonboulevard Spijksepoort! Blokkeer zaterdag 21 november maar in je agenda, want dan brengt de Sint om 14.00 uur een bezoekje aan Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem.
 
We zijn natuurlijk zeer vereerd dat de Goedheiligman onze woonboulevard wil bezoeken. Samen met zijn Pieten zal de Sint op zaterdag 21 november om 14.00 uur voor heel wat lachende kindergezichtjes zorgen. Er wordt gespeeld, gezongen, gelachen, gedanst - we maken er een feestje van! Sinterklaas en zijn Pieten zullen de winkels van Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem bezoeken, er is tijd voor een praatje en een aai over de bol. Kom op tijd!
 
Kleurplaat inleveren
Op deze website (zie onderaan dit bericht) en op de Facebook-pagina van Woonboulevard Spijksepoort  vind je een kleurplaat. Print hem en doe je best! De kinderen kunnen op zaterdag 21 november om 14.00 uur de kleurplaat inleveren bij Sinterklaas. De allermooiste kleurplaat wordt beloond met een mooi kinderdekbedovertrek, beschikbaar gesteld door Leen Bakker Gorinchem. Ook zijn er nog enkele andere prijsjes.
Je  kunt de kleurplaat onderaan deze pagina downloaden of via Facebook.com/spijksepoort. Vergeet niet je naam op de kleurplaat te zetten!
 
Spelletjes in de winkels
Sint zal een ronde maken langs alle winkels van Woonboulevard Spijksepoort en kennismaken met de vestigingsmanager of een medewerker. In elke winkel worden er leuke activiteiten georganiseerd, waar de kinderen aan mee kunnen doen. Natuurlijk zullen de Pieten zich ook van hun beste kant laten zien en meedoen aan de activiteiten. Maar of dat altijd goed gaat?
 
Lekker winkelen 
Natuurlijk blijft er die zaterdag nog genoeg tijd over om te komen winkelen op onze boulevard. Want ook Sinterklaas shopt zijn cadeaus bij Woonboulevard Spijksepoort. Zien we je zaterdag 21 november om 14.00 uur?