Sinterklaas bezoekt Woonboulevard Spijksepoort op zaterdag 22 november

woensdag, 5 november, 2014 - 12:00 to zaterdag, 22 november, 2014 - 23:00

Vol verwachting klopt ons hart! Want Sinterklaas komt naar woonboulevard Spijksepoort! Blokkeer zaterdag 22 november maar in je agenda, want dan brengt de Sint om 14.00 uur een bezoekje aan Woonboulevard Spijksepoort.

We zijn natuurlijk zeer vereerd dat de Goedheiligman onze woonboulevard wil bezoeken. Samen met zijn Pieten zal de Sint op zaterdag 22 november (om14.00 uur) voor heel wat lachende kindergezichtjes zorgen. Er wordt gespeeld, gezongen, gelachen, gedanst - we maken er een feestje van! Sinterklaas en zijn Pieten zullen de winkels van Woonboulevard Spijksepoort bezoeken, er is tijd voor een praatje en een aai over de bol. Kleurplaat inleveren De kinderen kunnen om 14.00 uur ook de kleurplaat inleveren bij Sinterklaas, die je kunt downloaden onderaan dit bericht.

Ronde Spijksepoort 
Sint zal een ronde maken langs alle winkels van Woonboulevard Spijksepoort en kennismaken met de vestigingsmanager of een medewerker. In elke winkel worden er leuke activiteiten georganiseerd, waar de kinderen aan mee kunnen doen. Natuurlijk zullen de Pieten zich ook van hun beste kant laten zien en meedoen aan de activiteiten.

Lekker winkelen 
Natuurlijk blijft er die zaterdag nog genoeg tijd over om te komen winkelen op onze boulevard. Want ook Sinterklaas shopt zijn cadeaus bij Woonboulevard Spijksepoort. Zien we je zaterdag 22 november om 14.00 uur? En vergeet je kleurplaat niet!