Terug in de tijd bij Woonboulevard Spijksepoort, Gorinchem: zaterdag 28 maart Oldtimerdag

dinsdag, 3 maart, 2015 - 16:45 to zondag, 29 maart, 2015 - 16:45
Op zaterdag 28 maart gaan we even terug in de tijd bij Woonboulevard Spijksepoort in Gorinchem. Want dan is er de jaarlijkse Oldtimerdag! 
 
Verkiezing mooiste oldtimer
Op deze zaterdag kunt u genieten van de oldtimers en u kunt zelfs uw stem uitbrengen voor de mooiste oldtimer. Daarnaast kunt u ook eens rondkijken bij de presentatie van de Vriendenkring Legervoertuigen. Zij demonstreren vier oude Unifil voertuigen in een “passend” decor. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen en uiteraard bieden de gevarieerde woonwinkels op de boulevard een keur aan producten en artikelen. De Spectacles Jazzband zorgt voor de gezellige muzikale omlijsting.
Rond 16:00 vindt de prijsuitreiking plaats van de verkiezing van de mooiste oldtimers.
 
Programma zaterdag 28 maart (onder voorbehoud)
 
10.00 – 10.30 uur    Verzamelen bij Woonboulevard Spijksepoort
De oldtimers verzamelen bij Woonboulevard Spijksepoort, Spijksedijk. Te bereiken vanaf de A15, afslag Gorinchem-Oost.
 
10.30 – 12.30 uur    Tourrit
Vanaf 10.30 uur vertrek van Spijksepoort voor een tourrit door Gorinchem en omgeving. De winnaars van de prijsvraag mogen meerijden in één van de oldtimers.
Bij terugkomst volgt een lunch.
 
13.00 – 16.00 uur    Oldtimershow op woonboulevard Spijksepoort
Na de tour door Gorinchem e.o. zullen de oldtimers parkeren op Woonboulevard Spijksepoort zodat de bezoekers de auto’s kunnen bewonderen.
 
Tevens verkiezing ‘De mooiste oldtimer’ 
Bezoekers van Woonboulevard Spijksepoort kunnen middels een formulier ter plekke kenbaar maken wat hun favoriete oldtimer is. We onderscheiden verschillende groepen oldtimers uit diverse tijdsperiodes.
 
12.00 – 16.00 uur   Vriendenkring Legervoertuigen (onderdeel van De Dorstige Types uit Gorinchem) staat ook bij Woonboulevard Spijksepoort en demonstreert  4 Unifil legervoertuigen in een bijpassend ‘decor’.
 
12.00 – 16.00 uur    Kinderattractie
Kinderen kunnen spelen op een springkussen.
 
16.00 uur:    Prijsuitreiking
De winnaars van de verkiezing ‘De mooiste oldtimer’ krijgen een prijs (cheque voor een gratis taxatie van hun oldtimer).