Woonboulevard Spijksepoort pakt uit!

dinsdag, 9 december, 2014 - 17:15 to maandag, 5 januari, 2015 - 17:15

Aan het eind van het jaar worden we altijd wat melancholisch bij Woonboulevard Spijksepoort. En willen we ook graag wat goeds doen voor de wereld, te beginnen in Gorinchem! Want ook dit jaar houden de winkels van Woonboulevard Spijksepoort een spectaculaire decemberactie: we geven maar liefst 7 mooie prijzen weg t.w.v. ruim € 700,-!

Aan het eind van het jaar doen we graag iets extra’s bij Woonboulevard Spijksepoort. Als je namelijk een product koopt in één van de winkels, ontvang je een kanskaart. Vul deze kaart in en lever hem direct weer in. Je maakt dan kans op hele mooie prijzen!

Mooie prijzen
Wil je één van mooie decemberprijzen van Woonboulevard Spijksepoort winnen? Doe mee!
Vul je gegevens in op de achterzijde van de kanskaart en je maakt kans op één van deze prijzen*:

-          Een cadeaubon t.w.v. € 250,- te besteden bij één van de winkels van Woonboulevard Spijksepoort

-          Een cadeaubon t.w.v. € 150,- te besteden bij één van de winkels van Woonboulevard Spijksepoort

-          Een cadeaubon t.w.v. € 100,- te besteden bij één van de winkels van Woonboulevard Spijksepoort

-          Een poef van Woon Experience Centre t.w.v. € 59,95

-          Een cadeaubon t.w.v. € 50,- van GAMMA

-          Bosch vlakschuurmachine PSS200A t.w.v. € 59,99 beschikbaar gesteld door Praxis

-          Onderhoudsset voor vloeren t.w.v. € 59,95 beschikbaar gesteld door Vloer Het Zelf

Je ontvangt je kanskaart in bij je aankoop in deze winkels: Beter Bed, Carpetright, GAMMA, JYSK, Kwantum, Leen Bakker, Praxis, Prominent, Vloer Het Zelf, Woon Experience Centre.
* Vraag naar de voorwaarden in de deelnemende winkels. De actieperiode loopt van 11 december (start 15.30 uur) 2014 t/m 4 januari 2015. 

Start van de decemberactie tijdens mini-kerstmarkt en onthulling kerstboom
Op donderdag 11 december van 15:30 uur tot 18:00 uur is er een sfeervolle mini-kerstmarkt met kersthuisjes bij Woonboulevard Spijksepoort. Dan mogen de kinderen, die tijdens de naschoolse activiteit een kerstversiering hebben gemaakt, deze zelf in de grote verlichte kerstboom hangen. Voor elk kind die een mooie kerstversiering heeft gemaakt, ligt een bedankje klaar!
In de kersthuisjes kun je lekkere hapjes proeven en verschillende activiteiten doen. Voor ieder wat wils. Uiteraard ontbreekt de warme chocomel en glühwein niet tijdens deze gezellige middag. De kinderen van de Zangwerkplaats van Helga Buitelaar zorgen voor de muzikale omlijsting.

OPROEP: steun ook de voedselbank en bezorg een kind een fijne kerst!
Neem die donderdag 11 december iets mee uit de voorraadkast en bezorg een kind dat het iets minder heeft ook een fijne kerst. Denk aan houdbare producten zoals pindakaas, jam, frisdrank, pasta, rijst, pannenkoekenmeel etcetera.